Bemutatkozó » Dr. Dalmadi Lilian

Kép LiliSzámomra minden ember olyan, mint egy kinyíló virág. Hosszú idő kell ahhoz, hogy felnövekedjen, kifejlődhessen. Túl kell élnie viharokat, jégesőt, mely a földbe döngöli, és újra meg újra talpra kell hogy álljon. Gyökereivel a földbe kapaszkodva, leveleivel az ég felé nyújtózkodva lassan növekedve, de soha el nem veszítve a célt. Hosszú idő … számtalan végigélt élet során fejlődik, érlelődik, és nemesedik.  Azután bimbót hoz, melyből kifeslik a virág, hogy a külvilág számára is láthatóvá váljék a rengeteg kincs, és szépség, ami eddig a mélyben rejtve volt…

Gyermekkorom óta érzékeny vagyok a körülöttem, és bennem zajló energetikai változásokra. Sokáig nem értettem, hogy miért élnek annyi szomorúság, bánat, gonoszság, rosszindulat, és félelem között az emberek. Kaotikusnak, és igazságtalannak láttam a világot. Bár nem tudatosan, és akkor még számomra ijesztő, és értelmezhetetlen módon érzékeltem világunk, szemünk számára láthatatlan dimenzióit.

Amikor felnőttem, én is beálltam a „normális” emberek közé. Az orvosi egyetemen fogorvosnak tanultam, mert mindig is emberekkel, az emberek gyógyításával szerettem volna foglalkozni. Már gimnáziumi éveim alatt elkezdett érdekelni a természetgyógyászat, és minden olyan alternatív terápia, amely a szokásos drasztikus gyógyszeres kezelést kiválthatja. A fogászati kezeléseket is homeopátiával, fitoterápiával és egyéb módszerekkel egészítettem ki. A biológiai fogorvoslás híve és követője vagyok.

A gyógyítás során nem lehet az embereket csupán testként kezelni. A lelket is ápolni, gyógyítani kell. Minden betegség szervesen összefügg az egész szervezet, a fizikai test, érzelmi test, és a mentális test elváltozásaival. Minden ember önmagát betegíti és gyógyítja meg. A gyógyítóknak ehhez kell minden szinten maximális segítséget nyújtani, hogy a gyógyulás teljes, és tartós maradjon.

Életem szerves része a spiritualitás, amely nem mágiát, hanem egy tudatosságon, önismereten alapuló jellemnevelést, illetve világképváltást jelent, amely lehetővé teszi, hogy az ember fejlődjön, és szabadabban, boldogabban éljen. Eleinte egyedül jártam ezt az utat, de idővel felmerült bennem az igény, hogy olyan hiteles tanítókra találjak, akik segítenek tovább lépni, új irányt mutatni. Ilyen tanítókra találtam itt az Omniverzum Szabadegyetemen, ahol én is végeztem, mint Bach virág tanácsadó, és spirituális lélekgyógyász.. Új távlatok nyíltak az életemben. Az itt kapott tudással nem csak magamon, illetve a környezetemen, hanem minden hozzám forduló ember életének minőségén tudok javítani.

Szeretném átadni a tudásomat, hogy én is más keresők segítségére lehessek.

Várunk szeretettel!

Dr Dalmadi Lilian
anais.anayajoga@gmail.com

jóga

 

%d blogger ezt szereti: