Bemutatkozó » Kiss Zoltán

Kiss ZoltánKiss Zoltán vagyok. Gyermekkoromtól született hitem van, mely nem találkozott a papok cselekedeteivel, mint ahogy az ezoterista emberek szavaival sem. Ha úgy tetszik, kételkedő voltam az emberek képviselt, vagy felismert istenhitével szemben.
Azt tudtam, hogy több az élet, mint amennyi látszik belőle, de ennek magyarázatát egyik embertársamtól sem kaptam meg. Pedig olvastam, hallgattam, láttam számtalan filozófust, teológust, tudóst, és önmagáról kijelentett megvilágosodottat, de minél több időt töltöttem szavaikra, a válaszok helyett annál több kérdés tolult keresésem útjába.

Elegem lett. Dacos lettem, és ezzel semmire sem jutottam. Arra viszont rájöttem, hogy jó szándékú az emberek közlésigénye. Tényleg őszinte örömmel mondja el mindenki, amire rájött, amit tapasztalt, és amit tud.
Elkezdtem nélkülözni a „tanítók” szavaiban az egójukat. Nem reagáltam a meggyőződéseikre, a hitükre, a véleményeikre, a büszkeségükre, a félelmeik intéseire, a kivagyiságaikra, a halandóságuk hibáinak önigazolására. Csak arra figyeltem, hogy közlendőikben mi az közös, az olyan tudás, amely egyetemes emberi ismereteket rejt. S, hogy ebben miként veszik el az egyén személye, azt meghagytam nekik.

A vallások szent könyvei, az apokrif iratok üzenetei, a régészet bizonyítékai, a magyar nyelv kifejezés csodái, a csillagos ég mitológiái, a különböző kultúrák művészetei oly annyira egységes üzenetet adnak a földi létezés értelméről, melyre figyelve kezdtem választ kapni kérdéseimre, és megérteni úgy magamat, mint az addig engem bosszantó másokat.

kiss-zoltan_legyen-meg-a-te-akaratodAztán fordult a kocka. Keresőből megmondó lettem. Kialakult a számomra teljes és tökéletes világképem. Tisztává, és megingathatatlanná vált a hitem. És ez már ugyanúgy nem tetszik sokaknak, mint ahogy nekem sem tetszettek régen a „megvilágosodottak”.
Ez nem baj. Mert lehet, hogy megosztó, amit mondok, lehet, hogy nem mindenkinek befogadható, és lehet, hogy sokakat sért egzisztenciájában, világnézetében, jelenléttudatában.
Sérti egzisztenciájában azokat, akik évekig tanítják – és fizettetik – az embereket azért, hogy megismertessék velük az asztrológiát, mert én három nap alatt elmondom a csillagos égbolt jeleit, üzeneteit.
Sérti világnézetében azokat, akik dogmáikkal félelmet keltenek az emberekben, s így irányítani tudják őket kedvükre, mert én felismertetem az embereket a szabad akaratukra.
Sérti jelenléttudatában azokat, akik jól megvannak panaszaikban, és semmit sem akarnak tenni önmagukért, nem akarják használni kapott képességeiket, inkább mindenféle karmára, meg sorsbélyegre fogják tehetetlenségeiket.

Nem mindenkinek kell megfelelni, csak a saját feladatainknak. Az enyém az, hogy mindazok számára, akinek akarata van rá, érthetővé tegyem az ég csillagjeleit, ami által megláthatja magát, és útmutatást talál életére. Dolgom az, hogy az ima szavaival, az oktáv tudattal, és az összefüggések láttatásával leromboljam hallgatóimban azokat a falakat, melyeket mások és önmaguk emeltek fel bennük.

Kiss Zoltán vagyok. És amíg itt vagyok, megértetem mindazokkal az égbolt jeleit, akik hozzám fordulnak ismeretért.

Kiss Zoltán
info@szabadakarat.hu
szabadakarat.hu

miatyank-ima-a-zodiakusban