Bemutatkozó » Sarka Violetta

viviKedves Útonjárók,

Ezúton szeretnék én is röviden bemutatkozni nektek. Jelenlegi életemet Sarka Violettaként élem és ugyanolyan tanuló, tapasztaló diákja vagyok az Élet nevű egyetemnek és a Föld nevű bolygónak, mint mindenki más. Eleinte nem éreztem magam jól a bőrömben és pont ezért ebben a világban sem. De épp ez a lehangoló, de különös érzés vezetett el ahhoz, hogy végre és őszintén megismerjem önmagam. Nyitottá válva a bensőmre, azon nyomban olyan baráti társra leltem, aki elvezetett az Omniverzum Szabadegyetemhez. Már a Nyílt Nap alkalmával, ahol azonnal világossá vált, hogy önmagamon gyakorlatban is tudok dolgozni, tudtam, hogy a lehető legjobb helyen vagyok. Hullámhegyekkel és hullámvölgyekkel jártam végig a három évet, de még most is azt érzem a szívemben, hogy még hármat, meg még hármat, és újabb három évet végig tudnék járni.

Nagyon színesnek és érdekesnek találtam és találom a folyamatosan bővülő tanrendet, amiből a legtöbb engem is magával ragadott. Mégis volt egy számomra különlegesebb, ahogy valószínű minden hallgatónak van, ami a szívemhez nagyon közel állt, az Egzisztenciális Pszichológia tükrében. Egyszerűen csak azt éreztem, hogy ezeknek a fogalmaknak a legmélyebb értelme, mint a Halál, a Szabadság, az Elszigeteltség, az Értelemnélküliség nagyon mélyen és nagyon tisztán ott gyökereznek bennem, és ott van mindannyiunkban. Ezért is érzem a hívást a szívemben, hogy másokhoz is kellőképpen eljusson a pszichológia tudományának e pici, de mégis az egyik legfontosabb szeglete. Ezt a hívást a szívemből, az Univerzum és az Omniverzum is meghallotta és megadta nekem azt a lehetőséget, hogy a tanítás útjára lépve, és ezzel számomra egy újabb fejlődési lehetőséget biztosítva, őszinte hálámat kifejezve ezért, átadjam az elkövetkezendő diákjainknak ezt a szemléletet. Remélve, hogy ők is magukkal viszik majd, akár csak a hétköznapokba is, ezeket a belső értékeket.

vivi2

„Ha megakarod tudni hogyan élj, elmélkedj a halálon.”

Ami megkülönbözteti az ezelőtti életemet a mostanitól, hogy most már a belső fejlődés útját járva tudatosabban élhetek, és csak is rajtam múlva, egyre tudatosabb lehetek, amelyhez a Gnosztikus Út és Szemlélet, a Meditáció Elsajátítása adja meg a rutinosságot a mindennapi életemhez.

Az elmúlt évek tapasztalatai számomra bebizonyították, hogy az életünknek igenis van olyan része, amivel csak mi rendelkezhetünk. Az pedig nem más, mint az ön magunkra való ismerés, az önmagunkra való ébredés, a tudatosság, és hogy mindez által elérjük azt, ami a szívünk mélyén csak minket vár, és amire jelen életünkben igazán hivatottunk.

vivi3

HÁNYSZOR?
„Nem tetted meg, amit a lelked mélyén akartál.”

Ha Te is érzed a Lelked hívását a szívedben, ha úgy döntesz, akkor ezen a Belső Úton a helyed. Az út időnként világos és szép lesz, néhol meg sötét vagy kanyargós, de ezt a tapasztalást, bárhová magaddal viheted, és ha elindulsz rajta, valami nagyszerű ott legbelül, ott vár majd a végén. Mi pedig, elkísérünk!

Namaste hozzátok!

Sarka Violetta
útonjáró
violetta.sarka@gmail.com

%d blogger ezt szereti: