Bemutatkozó » Szántó Adrienn

Nagyon hálás vagyok és megtiszteltető számomra, hogy az Omniverzum Szellemiségét
képviselhetem tanítóként.

Ezt szeretném én is továbbadni azoknak a diákoknak, akik úgy döntenek, hogy elindulnak ezen a korántsem könnyű, ámde annál csodásabb úton.

Régóta kerestem a választ arra, hogy mi célból is vagyunk itt a Földön.
Abban biztos voltam, hogy többről szól, minthogy az anyagi megélhetés mókuskerekén keresztül rohanjunk át az
életen. A belső lényem nem hagyott nyugodni, így találtam rá az Omniverzumra, a Spirituális Lélekgyógyász képzésre, ahol az első nap után tudtam, hogy jó helyen vagyok.

Nem igazán lehet szavakkal elmondani, hogy milyen változást hozott az iskola az életemben. Megtaláltam a
válaszokat a kérdéseimre. Közelebb kerültem Igaz Önvalómhoz. Egy olyan hitrendszert tudtam felépíteni, ami a vezérfonala lett a mindennapjaimnak.
Az Omniverzum az életem részévé vált, mely a képzés befejezése után sem változott. Folyamatos tanulással és fejlődéssel igyekszem haladni az úton, a tudásom és tapasztalataim által szeretnék másokat is támogatni abban, hogy közelebb kerüljenek Önmagukhoz.

A Bach-virágok rendszere csodálatos. Nagyon hamar közel került hozzám, egyszerűségének és szelídségének köszönhetően elég gyorsan integrálni tudtam használatát. Kisgyermekes anyaként is megtapasztaltam hatékonyságát, olyan támogatást jelent a nehéz időszakokban, amit mással nem lehet pótolni. Az önismereti munka alapját képezi, mely a különböző viselkedésmintákon keresztül rávilágít arra, hogyan tudjuk a negatívan működő részeinket egy magasabb szellemi szinten működtetni.

A világ egyre gyorsabban, napról napra folyamatosan változik. Látjuk, érezzük azt ami kint történik. Azt gondolom, most van itt az idő igazán, hogy felébresszük szunnyadó tudatosságunkat, és felelősséget vállaljunk önmagunkért, az életünkért, a Lényünkért. A változás bennünk kell, hogy megszülessen. Bár az út akadályokkal teli, tudom, hogy együtt, csoportban haladva, bizalommal, nyitottsággal, szeretettel és elfogadással tudunk előre haladni.

Szántó Adrienn
Spirituális Lélekgyógyász
adrienn.szanto@gmail.com

2021. január 4.

%d blogger ezt szereti: